søndag den 20. december 2009

Elvira og Folklore - strikkeprojekter til det nye år



Har netop købt opskrift og garn hos Holst garn -efter et tip fra siden her, til at strikke modellen Elvira designet af Rasmilla.

Vil lave den i farven Crocus, som jeg synes er en meget lækker lilla nuance, mørk med en blålig tone der ikke er for rød.










Har også bestilt Farvekort fra Holst, så jeg kan vælge garn til de mange cardiganprojekter, jeg har beskrevet tidligere.

Havde tænkt jeg skulle strikke i hvertfald en cardigan mere i modellen "Mini" fra design Club.dk. (er netop ved at være færdig med den grå i original udgaven med garn fra Heinrichsen Uldspinderi) og da der ikke er så mange farvenuancer, tænker jeg at prøve med nogle af de mange farver der findes i Super Soft garnet fra Holst Garn, nok i nogle af de grønne nuancer....



Overvejer om jeg også skal forsøge mig med at strikke en "Pine"Cardigan fra Amimono, der har jo været skrevet en del om på den skulle være svær at strikke, del fordi der vist er fejl i opskriften og dels fordi den er strikket i patent, men jeg tror jeg vover forsøget...








Fik også købt opskrift til den fine "Folklore"Cardigan fra Anne Strange, som jeg er meget spændt på om jeg kan finde ud af.
Har læst mig frem til at opskriften skulle være letlæselig, så jeg håber jeg kan hitte ud af den....


Den kan jo laves i mange nuncer, du kan se nogle af dem her og her. "UniKarina" har også fået lavet sig en fin udgave.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts with Thumbnails